autoschade
lakspuiterij

Lakspuiterij

Klik hier voor meer informatie over Lakspuiterij

Lakspuiterij info
Een tegemoetkoming of zelfs
geen eigen risico
bij schadeherstel

Autoschade

Klik hier voor meer informatie over Autoschade

Autoschade info

Klantervaringen

Wij vinden uw mening er belangrijk. Via onderstaande formulier kunt u uw ervaring met ons delen. Als u uw gegevens achterlaat kunnen wij u indien noodzakelijk bereiken.

Beoordeel van den Heuvel

Voorgaande beoordelingen

Kwaliteit
9
Betrouwbaarheid
9
Service
9
Communicatie
9

Gemiddeld: 9.0

Heidie Baltussen op 28-03-2018

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 10.0

Harry op 28-01-2018

Helemaal tevreden. Erg snelle reparatie en alles werd voor me geregeld met de verzekering. Prima service. Bedankt,

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 10.0

Lieke Driessen op 31-12-2017

Super tevreden! Mijn auto is na het herstel en een uitgebreide poetsbeurt weer als nieuw. Hele goede service, bedankt Toon!

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 10.0

Hedwig Aarts op 29-11-2017

Ik sluit me helemaal bij de vorige beoordeling aan. Een superfijne leenauto meegekregen. De benodigde onderdelen waren al vantevoren besteld zodat de reparatietijd zo kort mogelijk was. De afhandeling gaat rechtstreeks met mijn verzekering, dus ik heb nergens omkijken naar. Ik ben dik tevreden met het resultaat, en een top service!

Kwaliteit
9
Betrouwbaarheid
9
Service
10
Communicatie
9

Gemiddeld: 9.3

Hilke van der Zanden op 28-11-2017

De schade aan onze auto is perfect weer hersteld. Er stond een leenauto klaar en aan het eind van de dag konden we onze auto weer ophalen. Tot mijn grote vreugde was ook een andere oppervlakkige schade verwijderd en hier en daar de lak bijgewerkt. Potje resterende lak mochten we houden. Wat een fantastische service! Het zakje autodrop was nog een cadeautje. Heel erg bedankt, top bedrijf!

Kwaliteit
9
Betrouwbaarheid
8
Service
9
Communicatie
9

Gemiddeld: 8.8

Gerry van Bussel op 28-07-2017

Goede service

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 10.0

Arie op 18-05-2017

Alle 4 de onderdelen van de beoordeling perfect. Dat begint bij een goede communicatie waarin een goed verwachtingspatroon wordt neergezet. De rest is dan goede invulling van dat verwachtingspatroon. Uitstekend!

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 10.0

Gerda Ulen op 08-04-2017

betere service s kan niet.

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 10.0

Jo Dat op 13-03-2017

Een zeer betrouwbare ondernemer die zijn afspraken nakomt en daarbij een uitstekende service bied. Als iets niet goed is kun je gewoon terug komen en word het opgelost.

Kwaliteit
8
Betrouwbaarheid
8
Service
8
Communicatie
10

Gemiddeld: 8.5

Chantal op 08-03-2017

Fijn geholpen BEDANKT!

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 10.0

Martien Giebels op 14-01-2017

De hagelschade aan mijn twee auto’s is perfect hersteld. De auto werd weer netjes gewassen en gepoetst afgeleverd. De leenauto was geen probleem en ook prima in orde. Alles volgens planning en met heldere afspraken. Echt met oog voor een tevreden en blije klant. Je ziet me vast weer terug bij een schade, maar ik hoop niet te snel… Dank je wel!

Kwaliteit
9
Betrouwbaarheid
9
Service
9
Communicatie
9

Gemiddeld: 9.0

Inie janssen op 03-12-2016

Mijn auto ziet er weer mooi uit, ben er super blij mee, dank je wel

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
9
Service
9
Communicatie
9

Gemiddeld: 9.3

Hans Van Rijt op 02-12-2016

Naar gelang de hagelschade,is onze auto in perfecte staat opgeleverd! Prima werk van deze firma!

Kwaliteit
8
Betrouwbaarheid
9
Service
8
Communicatie
9

Gemiddeld: 8.5

Loomans, Mariet op 13-11-2016

Auto ziet er weer perfect uit dankzij jullie!!!

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 10.0

J Baltussen op 01-11-2016

Toon van den Heuvel is een supergast die altijd direct voor iedereen klaar staat

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 10.0

theo van heugten op 31-10-2016

niks aan toe te voegen alles op en top

Kwaliteit
9.5
Betrouwbaarheid
9.5
Service
9.5
Communicatie
9.5

Gemiddeld: 9.5

Lieke van den Broek op 26-10-2016

Ben zeer tevreden over het geleverde werk. Onderlinge communicatie was helder en de auto was zelfs 1 dag eerder klaar dan afgesproken, helemaal gepoetst, van binnen en buiten.
Het achtergebleven zakje totall loss drop was de kers op de taart.

Kwaliteit
9
Betrouwbaarheid
9
Service
9
Communicatie
9

Gemiddeld: 9.0

glas op 22-10-2016

vandaag onze auto opgehaald. prachtig. helemaal mooi en wij helemaal tevreden. het proces van wachten tot we aan de beurt waren , na de hagelschade, verliep informatief en communicatief heel goed. er kwam tot 2x toe een update. telefonisch zijn we duidelijk op de hoogte gesteld van afspraken en (on)mogelijkheden. een zeer prettige samenwerking in een periode waar veel mensen met schade , in korte tijd, veel wensen kunnen hebben. goed gedaan. en …hartelijk dank. Klaas en Chris Glas.

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 10.0

Meijer op 21-10-2016

Keurig gerepareerd, in goed en duidelijk overleg. Goede afspraken, met prima service.

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 10.0

martien koolen op 16-08-2016

toon toen ik voor het eerst bij jou kwam,werd ik geweldig ontvangen.je nam tijd voor me,en ik moet zeggen , mijn auto ziet er weer netjes uit. nogmaals geweldig.

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 10.0

Martien Giebels op 11-08-2016

Hoge kwaliteit van de reparatie. Niets op aan te merken. Zéér betrouwbaar bedrijf. Service gericht op de klantbehoefte. Heldere en juiste communicatie. Kortom ik ben een dik tevreden klant.

Kwaliteit
8
Betrouwbaarheid
8
Service
8.5
Communicatie
8.5

Gemiddeld: 8.3

margo van herk op 03-08-2016

kwaliteit is prima goede service ga zo door

Kwaliteit
9
Betrouwbaarheid
9
Service
9
Communicatie
9

Gemiddeld: 9.0

M van Schijndel op 05-07-2016

Kwaliteit is top, nooit geen gedoe en afspraak is afspraak

Kwaliteit
8.5
Betrouwbaarheid
8
Service
8.5
Communicatie
8

Gemiddeld: 8.3

marianne op 20-06-2016

Dit was de 1 ste keer dat ik met schade aan mijn auto bij jullie bedrijf kwam.De schade aan mijn auto is mooi hersteld en ook nog van binnen en buiten gewassen. ik vond het super fijn dat ik een leen auto kreeg om toch naar mijn werk te kunnen gaan.Toon super bedankt voor het maken van mijn auto hij is super mooi geworden….

Kwaliteit
9
Betrouwbaarheid
9
Service
9
Communicatie
9

Gemiddeld: 9.0

J. van den Hurk op 13-05-2016

Toon heeft mij heel goed geholpen! De schade aan mijn auto is mooi hersteld en de auto is ook nog eens gepoetst en van binnen schoon gemaakt. Ik hoop dat het weer even duurt voordat ik Toon nodig heb, maar als dat zo is dan zal ik zeker aan hem denken.

Kwaliteit
9
Betrouwbaarheid
9
Service
9
Communicatie
9

Gemiddeld: 9.0

Mardien Reijnders op 13-04-2016

Hele goede service en geleverde arbeid

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 10.0

l. van der heijden op 05-03-2016

altijd uitstekende service, en altijd vriendelijk..als wij de auto ophalen is die zelfs van buiten en binnen gepoetst waar krijg je die service. wij zijn tervreden klanten.

Kwaliteit
7
Betrouwbaarheid
7
Service
7
Communicatie
7

Gemiddeld: 7.0

F. van Seccelen op 03-03-2016

ik ben tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden inzake schade personenauto opel meriva. Aflevering prima.

Kwaliteit
9
Betrouwbaarheid
9
Service
9
Communicatie
9

Gemiddeld: 9.0

D. Koolen op 14-02-2016

Uitstekende service (waaronder een gratis leenauto), een persoonlijke en vriendelijke benadering en een topresultaat! Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf.

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 10.0

Van der Voort op 11-02-2016

Al vele jaren komen wij als bedrijf en als particulier bij Van den Heuvel autoschadebedrijf.
Heel simpel alles altijd TOP.

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 10.0

R Kurstjens op 28-12-2015

De zag er weer auto keurig uit ,We kregen zelf een leen auto. De complimenten

Kwaliteit
9.9
Betrouwbaarheid
9.9
Service
9.9
Communicatie
9.9

Gemiddeld: 9.9

A. Verhoef op 25-11-2015

In een woord SUPER. Alles werd keurig geregeld en ik werd goed op de hoogte gehouden. Wat mij betref: alleen maar complimenten voor dit bedrijf

Kwaliteit
9
Betrouwbaarheid
9
Service
10
Communicatie
9

Gemiddeld: 9.3

Dhr. Verberne op 13-03-2015

Dit bedrijf doet wat ze beloven. Wij zijn zeer tevreden

Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 10.0

Hans van Deursen op 21-01-2015

Geweldige service, uitstekende kwaliteit en 100% betrouwbaar.

Kwaliteit
9
Betrouwbaarheid
10
Service
10
Communicatie
10

Gemiddeld: 9.8

H. van den Einden op 06-01-2015

Ik heb nog nooit schade gereden en was een beetje bezorgd of alles wel goed kwam. Ik werd door eigenaar Toon geweldig geholpen, niets was teveel kreeg een gratis leenauto mee en alles werd geregeld. Na een week mijn auto weer opgehaald en hij zag er weer als nieuw aan. Zelfs nog mooier dan toen ik hem bracht! Echt super

Kwaliteit
8
Betrouwbaarheid
8
Service
8
Communicatie
8

Gemiddeld: 8.0

Levers op 09-12-2014

Ben weer helemaal blij met mijn auto. Hij is weer als nieuw. Zelfs van binnen en buiten gewassen. Bedankt voor de perfecte service.

Kwaliteit
8
Betrouwbaarheid
8
Service
8
Communicatie
8

Gemiddeld: 8.0

D. Hoes op 06-12-2014

Hij stond weer mooi te blinken toen we de auto op kwamen halen. Toon en medewerkers bedankt!

Kwaliteit
8
Betrouwbaarheid
8
Service
8
Communicatie
9

Gemiddeld: 8.3

D.H. Hurks op 04-12-2014

Prima vakwerk geleverd!

Kwaliteit
9
Betrouwbaarheid
10
Service
9
Communicatie
9

Gemiddeld: 9.3

Irma op 01-12-2014

Ik ben heel tevreden. Super goede service. Duidelijke communicatie over te verwachten kosten en mogelijkheden. Afspraken volledig nagekomen. Voor vragen altijd bereikbaar met goede uitleg.

Kwaliteit
8.5
Betrouwbaarheid
8.5
Service
8.5
Communicatie
9

Gemiddeld: 8.6

Roos op 06-01-2014

Een zeer nette en snelle afhandeling.

Kwaliteit
9.5
Betrouwbaarheid
9.5
Service
9.5
Communicatie
9.5

Gemiddeld: 9.5

T. Smits op

Na twee slechte ervaringen, ben ik op aanraden van een kennis met mijn auto naar autoschade naar van den Heuvel gegaan.
Dit bedrijf is een verademing. Afspraken worden nagekomen en alles werd eerlijk en open besproken. Ik kreeg een gratis leenauto en de auto werd keurig gewassen afgeleverd. Ik ben zeer tevreden en als het nodig is kom ik hier zeker weer terug.